You, the petitioner
Kinderen

Stop de verkoop van konijnen door tuincentra en dierenwinkels

2,245 signatures

Beste dierenvriend(in) Door het ondertekenen van deze petitie vraag je de drie grootste tuincentra-ketens en de drie grootste dierenwinkelketens om te stoppen met het verkopen van konijnen. 150.000 konijnen worden er jaarlijks verkocht, veel daarvan worden later weer gedumpt.

Met deze petitie voeren we de maatschappelijke druk op bovenstaande bedrijven op. Teken alsjeblieft onze petitie en geef ook konijnen een stem. Stop de dierenhandel, dieren zijn geen handelswaar.

Petition

We

Bestuursleden van Stichting Konijn in Nood en alle ondertekenaars van deze petitie.

 

observe

  • Tuincentra van Intratuin, Ranzijn en Groenrijk en dierenwinkels van Pets Place, Discus en Jumper veroorzaken met de verkoop van konijnen veel konijnenleed. Zij staan aan de wieg van een ellendig leven dat konijnen als huisdier te wachten staat.

  • Hoewel al meerdere dierenwinkels en tuincentra gestopt zijn met de verkoop van konijnen als huisdier, zijn er nog steeds vestigingen die hierin volharden.

 

and request

Het is de hoogste tijd dat u hier een einde aan maakt in de branche; neem uw verantwoordelijkheid tegenover dieren en stop de verkoop van konijnen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Peter Janssen 
Organisation:
Stichting Konijn in Nood 

History

Signatures